Nieuws

Volwassenen extra-herfstvakantiesport

Ook in de herfstvakantie van 2018 zijn de Gymnovaleden ( ook de volwassenen van de lessen van de andere dagen ) weer welkom voor extra sport in de gymzaal aan de oude Bleijk 2.
“Gewoon” volgens het daarvoor geldende rooster: van 19:30 uur tot 20:30 uur.

Niet-leden zijn ook van harte welkom. Voor niet-leden is het tarief voor deze les € 4,00, af te dragen “aan de zaal”.

ATTENTIE: SCHADE TURNHAL


Geachte ouders,

Deze week is de nieuwe turnhal in gebruik genomen. Het is gebleken dat sommige mensen niet direct weten welke deur naar de sportaccommodatie leidt. U moet vanuit de ingang rechtdoor, NIET rechtsaf.

Sommige mensen hebben met enig geweld getracht de rechter deur (naar de school) te openen, met als gevolg dat deze reeds de vierde dag ontwricht is.

Verder is de buitendeur normaal gesloten, tijdens aanvang van de les kan deze nog niet open blijven staan (daar komt nog een voorziening voor). Maar dicht is dicht. Gebruik dan de BEL. Er zijn ouders gezien die proberen deze deur met grof geweld te openen.

Wij vragen u zuinig te zijn op de nieuwe accommodatie. Deze is betaald ook van uw belastinggeld. Daarom ook, hopelijk ten overvloede het dringend verzoek NIET met straatschoenen op de sportvloer te komen. Er is een sociale ruimte om te kijken en een tribune.

Dank voor uw aandacht,

Het bestuur.

Start seizoen 2018-2019


LET OP: Er zijn bijzonderheden!:

Volwassenen:
De volwassenen starten in de week van 27-08-2018,…
maar er is een uitzondering:
De volwassenen onder leiding van Joyce Breedijk starten op 07-09-2018.

Jeugd:
De jeugd start in de week van 27-08-2018,…
maar er zijn uitzonderingen:

  • De jeugd onder leiding van Stephanie en Joëlle is/wordt ook per e-mail over de aanvang van de lessen geïnformeerd; deze twee leiders starten in de week van 3 september (Stephanie in de Balans en Joëlle in de Waterlelie).
  • De jongens starten op 6 september; Wies heeft dat al met de jongens gecommuniceerd.
  • De selectieleden hebben apart bericht gekregen (maar starten ook allemaal in de week van 27-08-2018) ; zie ook: brief start seizoen 2018-2019

Een heel gezond, succesvol nieuw jaar, en vooral ook: veel plezier allemaal!