Vier je verjaardag bij Gymnova …

Vier je verjaardag met een sportief gymfeestje bij Gymnova!

* In overleg is het mogelijk om meer personen uit te nodigen; inclusief: 1 extra leiding.
* * In overleg is het mogelijk om het feestje langer te laten duren.
* * * Inclusief: 1 extra leiding (bij < 16 personen).

Vanuit Gymnova Gymnastiek Leidschendam organiseert Wouter Lorinser al meerdere jaren verschillende sportieve gymfeestjes, hierbij wordt er een breed aanbod van qua sport- en spelactiviteiten aangeboden aan kinderen van alle leeftijden.

Dit gymfeestje zal bestaan uit verschillende sport- en/of spelactiviteiten, het uitpakken van de cadeaus en wat lekkers eten en drinken met onwijs veel gezelligheid!

De sport- en/of spelactiviteiten kunnen heel divers zijn, doordat het feestje dé dag moet worden van uw zoon of dochter mag hij/zij zelf verschillende activiteiten kiezen die hij/zij graag zou willen doen tijdens het verjaardagsfeestje.

Activiteiten kunnen o.a. zijn:

  • Verschillende turnonderdelen (waaronder springen op de tumblingbaan).
  • Turnen in de turnhal is tegen een meerprijs van ~€30 p/u ook mogelijk, ook per 15 minuten te huren. In de turnhal kan gebruik gemaakt worden van o.a. een grote trampoline, hoge rekstokken en valkuilen met schuimblokken.
  • Verschillende grotere en kleinere spelsporten. (Verschillende vormen van trefbal, voetbal, hockey, volleybal, basketbal en tikkertje e.d.)
  • Verschillende grotere en kleinere samenwerkingsspellen.
  • Hutten bouwen met alle materialen om eventueel vervolgens verstoppertje te spelen in de gymzaal met de zelfgecreëerde verstopplaatsen.
  • Wellicht heeft u ook zelf een idee voor een activiteit, in overleg kan dit altijd plaatsvinden.

Prijzen zijn in bovenstaande tabel te vinden.
Eventuele versnaperingen zoals taart en drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen, deze zou u ook zelf mogen verzorgen. Naar uw wens kunnen de feestjes ook langer of korter duren.
In de aangrenzende ruimte van de gymzaal/turnhal kan er gemakkelijk aan een tafel gegeten en gedronken worden.

De dag en het tijdstip is afhankelijk van wanneer de zaal beschikbaar is. U kunt Wouter een aantal opties geven met verschillende data en tijdstippen waarop het voor u uitkomt. Vrijwel het gehele weekeinde is altijd beschikbaar!

Het gymfeestje zal worden gehouden in onze nieuwe gymzaal/turnhal geleden aan de Delflandlaan 6 te Voorburg incl. gratis parkeren.

Vergeet u bij de uitnodigen niet te vermelden dat de kinderen allemaal gymkleren met gymschoenen dienen mee te nemen!

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met Wouter Lorinser via Wouter@gymnovagym.nl

Bekijk ook de Flyer: