Vier je verjaardag bij Gymnova …

Vier je verjaardag met een sportief gymfeestje bij Gymnova!

Vanuit Gymnova Gymnastiek Leidschendam organiseert Wouter Lorinser al meerdere jaren verschillende sportieve gymfeestjes, hierbij wordt er een breed aanbod van qua sport- en spelactiviteiten aangeboden aan kinderen van alle leeftijden.

Dit gymfeestje zal bestaan uit verschillende sport- en/of spelactiviteiten, het verstoppen, zoeken en uitpakken van de cadeaus gepaard met wat lekkers eten en drinken waarbij de kinderen onwijs veel gezelligheid hebben!

De sport- en/of spelactiviteiten kunnen heel divers zijn, doordat het feestje dé dag moet worden van uw zoon of dochter mag hij/zij zelf verschillende activiteiten kiezen die hij/zij graag zou willen doen tijdens het verjaardagsfeestje.

Activiteiten kunnen o.a. zijn:

  • Verschillende turnonderdelen (waaronder springen op de tumblingbaan).
  • Turnen in de turnhal is tegen een meerprijs vanaf €30 per half uur ook mogelijk, ook per 15 minuten te huren. In de turnhal kan gebruik gemaakt worden van o.a. een grote trampoline en valkuilen met schuimblokken.
  • Verschillende grotere en kleinere spelsporten. (O.a. trefbal, voetbal, hockey, volleybal, basketbal en tikkertje)
  • Verschillende grotere en kleinere samenwerkingsspellen.
  • Hutten bouwen met alle materialen om eventueel vervolgens verstoppertje te spelen in de gymzaal met de zelfgecreëerde verstopplaatsen.
  • Wellicht heeft u ook zelf een idee voor een activiteit, in overleg kan dit altijd plaatsvinden.

Afhankelijk van de duur van het feestje en het aantal kinderen kan ik een indicatie geven qua kosten, een gemiddeld feestje duurt 1.5 uur en zal rond de €110,- kosten.
Eventuele versnaperingen zoals taart en drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen, deze zou u ook zelf mogen verzorgen. Naar uw wens kunnen de feestjes ook langer of korter duren.

In de aangrenzende ruimte van de gymzaal/turnhal kan er gemakkelijk aan een tafel gegeten en gedronken worden, hier beschikken wij over bekers, limonadekannen en een koelkast.

De dag en het tijdstip is afhankelijk van wanneer de zaal beschikbaar is. Kunt u mij een aantal opties geven met verschillende data en tijdstippen waarop het voor u uitkomt, dan zal ik informeren wanneer de gymzaal voor ons beschikbaar is. Vrijwel het gehele weekeinde is altijd beschikbaar!

Het gymfeestje zal worden gehouden in onze nieuwe gymzaal/turnhal gelegen aan de Delflandlaan 6 te Voorburg, hier kunt u gemakkelijk en gratis parkeren.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met Wouter Lorinser via Wouter@gymnovagym.nl

Bekijk ook de Flyer:

Tarieven Gymnova-gymfeestjes:

Aantal
personent/m 10 11-1516-20*
Tijdsduur /
Prijs (in € )

1 uur8590105
1,5 uur115120135
2 uur140145160
2,5 uur**160165180
Turnhal per
half uur***:303540

* In overleg is het mogelijk om meer personen uit te nodigen; inclusief: 1 extra leiding.
* * In overleg is het mogelijk om het feestje langer te laten duren.
* * * Inclusief: 1 extra leiding (bij < 16 personen).